Népi versus modern gyógyászat

Népi versus modern gyógyászat

Tudomásom szerint elég nagy ellentét feszül a népi, azaz a hagyományos és a modern gyógyászat között.

De véleményem szerint holisztikusan kell szemlélni mindent, így egyik a másik tökéletes kiegészítője lehet. Én egyiket sem vetem, nincsenek előítéleteim, így szívesen alkalmazok bármit, ami gyógyulásomat elősegíti, problémáim megoldásában segédkezik.

És vannak kedvenc csodaszereim is, aminek nem csak egy, hanem akár több mindenre is lehet alkalmazni. Természetesen itt a népi gyógyászat dolgairól beszélek, hiszen nem vagyok orvos és hát valljuk be, nem is szívesen kísérleteznék gyógyszerek hatásaival. Meg persze nem is kapkodom be őket, mint valami cukorkát.

Az egyik jolly jokerem a levendula illóolaj. Ha felkeresed a Humanity Áruházat a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/levendula_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html linken keresztül, ahonnan én is mindig megrendelem ezt a varázslatos hatással bíró természetes illóolajat, akkor eszméletlenül hasznos dolgokat tudhatsz meg róla.

Véleményem szerint ez az illóolajok aduásza.

Ha már ismered eme szer előnyeit, akkor csak egy kattintás a kosárba tétel és már rendelheted is.

De ha vásárlás előtt tájékozódnál, akkor a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/levendula_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalon minden infót megtalálhatsz.

Fontos az illóolajoknál, hogy törekedjünk a 100 százalékos tisztaságra. Itt ez nem is kérdés. Semmi adalékanyaggal vagy kemikáliával nem fogunk találkozni a termék INCI-jében.

Még a növény lelőhelyét is pontosan ismertetik a főbb komponensek mellett.

Továbbá egész hosszú listát találhatunk arról, hogy milyen panaszok esetén érdemes megpróbálkoznunk a levendula illóolaj alkalmazásával. Mindezeket persze különböző módon is tehetjük. A lényeg, hogy milyen hatást kívánunk elérni.

Párologtathatjuk is, ami az aromatikos alkalmazásnak felel meg, míg direkt kezelést is végezhetünk. Azaz a kezelendő felületet bedörzsöljük az illóolajjal és meg is vagyunk.

A leírásban minden külsőleges felhasználást ismertetnek, hogy milyen problémára miként érdemes bevetni ezt a francia levendulából készülő csodaszert.

Ráadásul még plusz ötleteket is kaphatunk, ha tovább olvasunk más egyéb alkalmazási területekre, mint például a rovarokkal vívott csatáink vagy az énidő pihentető kádfürdője.

És ha kiegészítő termék is említésre kerülnek, akkor egyszerűen rákattintunk a hivatkozásra és máris átnavigálódunk a másik áru oldalára.

Ha kétségeink támadnának az adagolást illetően, akkor is könnyen meglelhetjük a választ a Tudástárban, ahol mindenféle keverésről is bővebb infót kaphatunk.

Megrendelni pedig 3 kiszerelésben is van lehetőségünk. Választhatunk a legkisebb 10 milis, a közepes 50 milis és végül, de nem utolsó sorban, a 100 milliliteres üvegcsék közül.

A lapon találhatunk még ajánlást a diffúzotokra, amit könnyedén, szintén a Humanity Áruház webshopjában beszerezhetünk.

Rögtön azután átolvashatjuk a vásárlói értékeléseket, ami bővebb képet ad a felhasználók véleményéről.

Felmerülő kérdés esetén pedig egyszerűen közzétehetjük a dillemánkat a termék oldalán és rövid időn belül hozzáértő választ kaphatunk.

Természetesen a többi felvetés is meg van osztva, így okulhatunk azokból is, hátha már valaki a mi bizonytalanságunk alapját képező kérdést megírta korábban.

Hiába biztosít kedvező árakat a Humanity Áruház, a kedvezmények mindig jól jönnek.

Most a webáruház lapjának felkeresésekor rögtön felugrik egy 5%-ot érő kupon de például a Zöld Hétfő, a szuper kezdeményezés keretében ingyenes szállításra vagyunk jogosultak.

Tájékozódjunk az aktuális ajánlatokról, így a rendeléseknél nem csak egészségünknek, hanem pénztárcánknak kedvezhetünk.