Én így szerzem be a szükséges vitaminokat

Én így szerzem be a szükséges vitaminokat

Az egészséges életmód mindig is nagyon fontos volt a számomra. Mindig arra törekszem, hogy a lehető legtisztábban étkezzek, kerülöm a gyorskajákat, vagy az olyan kész ételeket, amik tele vannak tömködve mindenféle tartósítószerrel. A sportra is mindig szakítok időt, bár néha az a munka mellett nagyon nehezen kivitelezhető, de alapjába véve minden héten megvan a mozgás. Én szeretem ezt az életformát és úgy gondolom, hogy mindezek mellett az sem árt ha néhány vitaminnal is megtámogatjuk a szervezetünket. Mivel elég rohanós az életem, a bevásárlás nagy ellenségem.

Szerencsére a koronavírus alatt sikerült rálelnem az internetes vásárlás szépségeire, egyúttal pedig a LORD Shop oldalára is. A LORD Shop tulajdonképpen egy hatalmas webes drogéria telis-tele mindenféle jóval. Tisztálkodási szerek, baba holmik (pelenkák, popsi törlők, popsi krémek, kisruhák, stb.), férfi és női kozmetikumok meg úgy minden, amit egy drogériában el tudsz képzelni. Na meg persze vitaminok, amiket én is innen szoktam beszerezni. Nyilván azért szeretem a legjobban, mert így nyugodtan át tudom gondolni, hogy mire van szükségem, a termékkínálat nagyon jól áttekinthető, a kiválasztott darabokról, pedig minden fontos információt el tudsz olvasni a mellékelt termékleírásban. Ami az árakat illeti, sokkal kedvezményesebben tudunk hozzájuk jutni, mint bárhol máshol (legalábbis én eddig itt találtam a legjobb árat), és ha valaki a kiszállítási díj miatt aggódik, akkor annak el is mondom, hogyan működik.

Két opció közül lehet választani: az egyik a házhoz szállítás, a másik pedig a túrajárat (ez egy nagyon kis okos megoldás, ha érdekelnek a részletek, akkor azt megtalálod az oldalon). 8000 forint felett nem kell szállítási díjat fizetni, ami szerintem igazán könnyen elérhető, ha valaki szeret betárazni az ilyen dolgokból. Ha 8000 forint alatt rendeltél és nem a túrajáratot választod, akkor egy 1199 forintos szállítási költséggel számolnod, a túrajárat esetében pedig mindössze 790 forinttal. Természetesen mindenféle módszerrel lehet fizetni; készpénz, bankkártya, előreutalás, banki előreutalás, ami tulajdonképpen neked kényelmes.

Bár kisgyerekem még nincs, de ahogy a gyerekes barátnőimmel beszélgettem, kiderült, hogy többen is ismerik ezt az oldalt, sőt, még rendelni is innen szokták a pelenkákat. Elmondásuk szerint sokkal olcsóbbak és sokkal jobb minőségűek az itteni pelenkák, mint, amit az áruházak polcairól le lehet emelni.

Szerintem, ha teheted mindenképpen látogass el a LORD Shop oldalára, mert ha egyszer megérzed az ízét, biztos, hogy nem fogsz tudni leállni vele. Mármint jó értelemben nyugi, tényleg egy nagyon jó és hasznos oldal, biztos vagyok benne, hogy találni fogsz olyat, ami neked való!