A lelki egészség is fontos, én otthon töltődök fel

A lelki egészség is fontos, én otthon töltődök fel

Mivel nagyon régóta dolgozom az egészségügyben, ezért nem egy kihívással szembesülök a mindennapjaim során. De máshogy nem lehet csinálni ezt a hivatást, csak szívvel-lélekkel. Furán hatna tőlem, ha nem azt mondanám, hogy az egészség a legfontosabb a világon. És persze a szeretteink. Ha tehetem, a családom és a legközelebbi barátaim körében múlatom az időt. Ilyenkor nagyon szeretem őket valami finomsággal meglepni, nyaranta nagyokat grillezünk, a kicsik medencéznek, zenét hallgatunk, ilyesmik. Lételemem, hogy sokan legyenek körülöttem – szokták is mondani, hogy igazi tyúkanyó vagyok. A legjobb, amikor a gyerekek és az unokák is ott nyüzsögnek körülöttem.

A férjem egyik ismerőse ajánlott nekünk egy weboldalt, az rdealer.hu-t, ami profi konyhaipari termékekkel foglalkozik – ugyanakkor érdemes figyelni a kínálatukat, mert bárki számára tartogatnak érdekes ajánlatokat! Mi épp kontakt grill keresésében voltunk, amikor megmutatták nekünk az oldalt, így nagyon megörültünk a profi márkák kínálatának. Kisebb és nagyobb kontakt grilleket is láthatunk az oldalon, ahogyan más hasznos kiegészítőket is. Persze nem bírtam ki, hogy ne nézzem végig az egész kínálatot – néha jó arról fantáziálni, mi lenne, ha saját éttermet nyitnék egyszer… Innen be tudnám rendezni a helyet, az biztos! Hűtők, sütők, előkészítő- és húsipari gépek, csomagolástechnika, mosogatással kapcsolatos termékek… Itt bizony minden van. Használt és teljesen új árucikkeket is forgalmaznak, de a minőség és a garancia minden terméknél adott.

Akár kisebb, akár nagyobb kontakt grillt szeretnénk vásárolni nem személyes átvétellel, akár más, bármilyen méretű pakkot szeretnénk eljuttatni magunkhoz, vegyük fel a kollégákkal a kapcsolatot, és tájékoztatnak a szállítási feltételekről. Én csak jókat tudok róluk mondani, rugalmasak voltak a kéréseimet illetően, a szállítás pedig pontos volt és minden rendben ment, úgy vigyáztak a csomagra, mint a szemük fényére! Azóta is igaz rám, hogy ha valami új konyhai eszközt szeretnék megvásárolni (vagy sugallni a családnak, hogy opcionálisan meglephetnek vele a következő ünnepi alkalmon), az biztos, hogy az rdealeren kezdek el nézelődni az ajánlatok között!