Egészségesen a motorbicikliken

Egészségesen a motorbicikliken

Gondoltál már arra, hogy a motorosok miért viselnek motoros ruházatot? Ez ugyanolyan fontos az egészségük megőrzésében, mint az evés előtti kézmosás, vagy az évszaknak megfelelő öltözködés. Ha megfelelő motoros öltözetben van az ember, akkor nem fázik meg a szembe fújó szél miatt, vagy nem ázik át a ruhája a legnagyobb esőben sem. És azt, gondolom, mondanom sem kell, hogy a hideg, ruha alá bebújó szél, vagy az átázott ruhák kemény megfázáshoz, akár tüdőgyulladáshoz is vezethetnek. A jó minőségű, megfelelően tervezett motoros ruha nagyon fontos a motorosok egészségének megőrzésében.

Emellett, természetesen van egy másik funkciójuk is, amit szintén köthetünk az egészséghez, de ez részben már a túlélés egy következő fokozatáról is szól: ha történik egy baleset a motorossal, a ruha nagyon sokat segíthet és védhet a karambol során. A sisakra ez szintúgy igaz. Tehát azért is megéri minőségi motoros ruhákat venni, mert a betegségek megelőzésén túl, esetleges ütközés során azok növelik a túlélési esélyeidet.

Ha pedig sikerült meggyőzni, hogy a motoros emberek egészsége megőrzésé és megóvása érdekében szüksége van megfelelő ruházatra, akkor ajánlok is neked egy jó, magyar márkát, ahonnan mindenfélét be tudsz szerezni. A Sixgear termékei (dzsekik, nadrágok, cipők, kesztyűk, esőruhák és más kiegészítők) tökéletesen kielégítik egy önmagára és egészségére figyelmes magyar motoros igényeit. Higgyetek nekem, ha én mondom, hisz én már kezeltem a kórházban motorbaleset túlélőt!