A legjobb masszázs

A legjobb masszázs

Lehet említettem már, hogy én bizony keszthelyi lány vagyok. Ott születtem és ott is nőttem fel. Aztán az egyetem miatt felköltöztem Budapestre, de elég gyakran hazajártam. Szerintem, aki volt már Keszthelyen, az megérti, hogy miért is olyan varázslatos hely, és miért szeretek hazajárni, és miért megyek, amikor csak tehetem. Alapvetően én nem is akartam onnan eljönni, mert hát ott a Balaton, ugye, és hát a levegő, hú, a levegő, imádom. Annyira már mint Pesten, igazából már ahogy megérzem a friss keszthelyi szellőt, már attól egészségesebbnek érzem magam. A szüleim nem is jöttek el onnan, sőt, nekik az az elképzelésük, hogy ott igazán jó lesz majd megöregedni, és legalább az unokák egész nyáron velük lehetnek majd. Hát, szerintem ez így is lesz, mert a bátyám gyerekei hamarosan elérik azt a kort, amikor jobb lesz őket lepasszolni a nagyinak meg a nagypapának. Persze, azért szeretik a szüleim is Budapestet. Gyakran járnak fel. És hát, az utóbbi időben lett is egy állandó program, amiből bizony anyukám nem enged. Ennek megfelelően, mindig amikor jönnek, el kell – kötelező jelleggel – mennünk a Karma Thai Masszázs szalonba.

Ez egy viszonylag új hely, de mi már törzsvendégnek számítunk ott. Két szalon van, az egyik a Síp utcában, a másik pedig a Király utcában, úgyhogy mindkettő könnyen, gyorsan, jól megközelíthető. Szóval, mhavi egy alkalommal járunk ide (karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs) anyukámmal, páros masszázsra. Általában a jó hosszú shopping túrákat szoktuk itt kipihenni.

Imádjuk ezt a helyet, mert annyira kedves mindenki, annyira figyelmesek és sugárzik egyébként belőlük a nyugalom, ami már önmagában is nyugtatólag hat ránk is. Ahogy belépünk a szalonba, a légkör már azonnal rád tesz egy ilyen semmivel nem magyarázható “nyugi-érzést”.

Tehát, ez a páros masszázs, amire mi járni szoktunk elképesztő pihentető, ugyanis, képzeljétek, hogy ez semmi másról nem szól, mint 2×60 perc teljes kényeztetésről. De szó szerint. Nem csak, hogy ellazítják a tested – ami már önmagában is jótékonyan hat a lelkedre is -, de még pezsgő is jár a páros masszázshoz, és ez még nem minden, mert van még csokiszökőkút, amibe epret lehet mártogatni. Szóval, még egy kis boldogsághormon is felszabadul az emberben a “nyugi-hormonok” mellett. Tényleg olyan az egész, mint a filmekben: szép, kellemes szalon, kedves masszőrök, és csoki, eper, pezsgő. Az első alkalom után, én alig akartam onnan eljönni, mert annyira jól éreztem magam.

És az ára? Kedvező. Persze lehet, hogy elsőre azt mondja az ember, hogy hűha, de ha belegondolunk kicsit jobban, hogy általában mennyibe kerül fél óra masszázs, könnyen rájövünk, hogy elképesztő jó áron van – és ne feledkezzünk ugye meg a finomságokról sem. Ezért is gondoltam, hogy befizetem a következő látogatás alkalmával őket, vagyis a szüleimet. Elküldöm apukámat is, nézze csak meg ő is. A neten foglaltam időpontot, mert online időpontfoglalási lehetőség is van, amit szintén imádok, nyilván, mert borzasztó kényelmes.

Egyébként nem csak páros masszázs van, természetesen, hanem vannak különféle olajos masszázsok is, például meleg olajos (na, ezt is ki kell próbálni!), kókuszolajos, és herbál masszázs is, ami ugye különböző gyógynövényekből készült olajokkal történik. Ez egy plusz lazító faktor, ha engem kérdezel, mert a kellemes illatok, csak még jobban ellazítanak.

Szóval, a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon, Te is mindent meg tudsz nézni, ha érdekel a dolog Téged is.