A legjobb barátnőm

A legjobb barátnőm

A legjobb barátnőmmel, Annával a kórházban ismerkedtem meg, még 10 évvel ezelőtt. Anyukámat vakbélgyulladással operálták, Anna volt az egyik ápolónője. Olyan rokonszenvesek voltunk egymásnak, hogy már az első látogatásomkor hosszan beszélgettünk.

Miután anyukámat kiengedték, elmentünk kávézni, ezek után a dolgok már maguktól alakultak.

Annával jövő hétre meglepetés szülinapi bulit szervezünk a barátjának, Ádámnak.

Segítek neki a szervezésben, mert elég sok elintéznivaló van, az étel és ital mellett a party kellékeket is be kell szerezni, és zenét is le kell szervezni.

Mondtam neki, hogy a zenét szerintem neki kéne intéznie, mert ő tudja, hogy a barátja Ádám, mit szeret. Az ételt és a party kellékek beszerzését bevállaltam.

Pont tegnap látogattam meg Annát ismét a kórházban, a fentiek kapcsán. Találtam ugyanis az interneten egy honlapot, ahonnan party kellékeket lehet rendelni, és meg akartam neki mutatni, hogy áldását adja rá, mielőtt megveszem a cuccokat. Mivel 24 órás ügyeletben volt, beszaladtam hozzá, hogy vessen egy pillantást a cuccokra. Szerencsére tetszett neki a dolog.

Mindent meg tudtam rendelni egyetlen kattintással, ráadásul házhoz; nagyon elégedett voltam a munkámmal.

Ádám ajándékát is megtaláltam a honlapon.

Ugyanis a konfettik, lufik és szívószálak mellett az oldalon vicces ajándékokat is árulnak. Mivel Ádám nagy „Humor Herold” hírében áll, gondoltam, örülni fog a mókának. Még egy üveg tömény italt terveztem neki venni, de azt már bármelyik élelmiszerboltban meg tudom tenni, nem kell az ajándékkereséssel szenvednem. Ez nekem általában elég nagy nyűg.

Szóval eddig minden nagyon jól alakul, este fel is hívom Annát, hogy kell-e még valamit segíteni a szervezéssel kapcsolatban. Szegényke nagyon sokat dolgozik, persze emberhiány van náluk a kórházban.

Már csak a kaja elintézése maradt, de most jutott eszembe, hogy ehhez a részhez anyukám segítségét kérem, nemsokára fel is hívom, biztosan örömmel vesz majd részt a munkában, mert nagyon szereti Annát, annak idején, amikor kórházban volt, igen jól bánt vele.