Gázpalackkal száll a hőlégballon – törj te is az égig a gazpalackfutar.com oldalával

Gázpalackkal száll a hőlégballon – törj te is az égig a gazpalackfutar.com oldalával

Néhány évvel ezelőtt súlyos betegséggel diagnosztizáltak, így elég sokat sok időt kellett a kórházban töltenem, a családom persze mindig látogatott, nagyon gyakran voltak bent nálam, főleg az unokáim. Az unokáim nagyon szeretnek nagyon jó volt a kapcsolatunk, a legkisebbel gyakran sakkoztam is bent, nem zavarta őt, hogy sok a beteg ember körülötte, körülöttünk. Nem tudom, hogy miért, azt hiszem, hogy tényleg nagyon szeretett ő is, és a testvérei is. Sohasem gondoltam volna, hogy ilyen sok időt kell majd töltenem egy kórházban, egy ágyban, egész nap csak fekve. Nagyon idegesített, hogy annyira földhöz vagyok kötve, hogy a problémáim lehúznak, lehúznak a talajra. Volt egy olyan időszak, amikor annyira gyenge voltam, hogy egyáltalán nem tudtam megmozdulni, igazából még csak járni sem. Nehéz időszak volt az életemben, hiszen az ember egy mozgékony lény, szüksége van arra, hogy lássa a világot, én viszont csak az ablakon tekintettem ki, nem igazán tudtam foglalkozni semmivel, csak a fantáziáimmal. Akkor még nem tudtam, hogy gázpalackok fognak az égbe emelni.

gázpalack töltésSokat néztem filmeket és sok minden után böngésztem az interneten, az internet egy nagyon jó dolog, hiszen elérhetővé tesz olyan dolgokat az életben, és láthatóvá, amelyeket egyébként valószínűleg nem tapasztalnánk meg sohasem.

Az egyik legnagyobb szenvedélyem a hőlégballon lett ezek alatt az évek alatt, amiket a kórházban töltöttem, szerettem volna én is az égbe emelkedni, szerettem volna megtapasztalni azt a szabadságot, amelyet a hőlégballonok és a gázpalackok miatti repülés élménye nyújthattak volna, és nyújtanak azoknak az embereknek, akik a magasban szállnak.

Azt gondoltam, hogy szerzek magamnak egy ilyen hőlégballont – rájöttem, hogy gázpalackokra van szükség a működéséhez, megnéztem a szerkezetét, utána olvastam, hogy milyen dolgokat kellene beszereznem még hozzá. A gazpalackfutar.com oldalán találtam egy olyan lehetőséget, hogy az elhasznált gázpalackot töltik, illetve cserélik. Nagyon jónak gondoltam ezt az ötletet, mert nekem volt otthon egy csomó olyan gázpalackom, amilyet már régen felhasználtam, és nem tudtam mit kezdeni a palackokkal.

Boldog voltam, hogy végre tehetek valamit, ami motivál a gyógyulás felé.

Álmaimban sem gondoltam volna, hogy az unokáim megnézik a számítógépem keresőjét és rájönnek arra, hogy „gázpalack, töltés, árak” keresőszavak alapján mit szeretnék, hogy mire vágyom titkon.

A gázpalack, töltés, árak keresésem alapján kikövetkeztették, hogy hőlégballont szeretnék, vagy legalábbis szeretnék egyszer elmenni kipróbálni a repülésnek ezt a nemét.

Miután letelt a kritikus időszak és én meggyógyultam, hazaengedtek. Nagy meglepetésemre egy hőlégballon állt a hatalmas családi házunk kertjében, amelyet egyébként már évek óta nem láttam, csak képen.

Nagyon sírtam, és borzasztóan örültem neki, hogy a srácok a rendkívül jó gazpalackfutar.com oldal alapján kikövetkeztették, mert ennyire ismertek, hogy mit szeretnék.

Meg is kérdeztem őket, hogy a gázpalackfutártól rendeltek-e, és természetesen igen, tőlük, hiszen az a legjobb választás a piacon.

Borzasztóan boldog voltam, hogy ilyen jó minőségű gázpalackok fogják majd szolgálni a repülésemet, hogy ezek a gázpalackok lesznek majd a társaim ezen a hatalmas utazáson, ezen a rendkívüli eseményen.

Boldog voltam, hogy az unokáim ennyire szeretnek engem, és boldog voltam, hogy így figyelnek rám. Azóta is, hogyha gázpalackot szeretnék cserélni, mert elhasználódnak az anyagok kalandjaim során, akkor mindenképpen a gazpalackfutar.com oldalára megyek (azóta is a gázpalack, töltés, árak a leggyakoribb az előzményeim között), az ő oldalukra kattintok, és onnan rendelek.