Egészségesen a motorbicikliken 2. rész

Egészségesen a motorbicikliken 2. rész

Nemrég már szót ejtettünk arról, hogy mennyire fontos a megfelelő motoros öltözék, hiszen többszörösen is véd: a meghűléstől is valamint baleset esetén a nagyobb sérülésektől is. Úgy gondoljuk, hogy ezt a témát nem árt többször is megemlíteni, hiszen mindig annak olyanok, akik nem veszik komolyan. És ha megtörtént a baj, hozzánk jönnek (jobb esetben; rosszabb esetben a mentő hozza őket). Ha azonban úgy érzitek, hogy a motor és a jogsi mellett túl drága befektetés a motoros ruházat, akkor most szeretnénk mutatni nektek egy weboldalt, ahol a kezdő motorosoknak, vagy olyan friss jogsisoknak, akik épp szinten léptek, különböző kedvezményeket nyújtanak motoros öltözékek terén. Ez szerintünk egy kihagyhatatlan akció, amivel a saját biztonságodat növelheted, amikor motorra ülsz.

Az oldalon egyébként minden aktuális motor jogosítvány változás megtalálható, már csak ezért is érdemes felkeresni. Ha új motorozó vagyok, akkor alapból jól utána kell nézned minden fontos infónak, ha pedig jogosítvány kategóriát akarsz váltani, ez akkor is egy jó megálló, hiszen nem tudhatod, hogy milyen törvénybeli változások voltak, amióta te megszerezted az előző könyvedet. A kuponok pedig mindkét felállás esetében jól jönnek.

Úgyhogy nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ne üljön megfelelő védőöltözék nélkül motorbiciklire, ne kísérte a sorsot! Természetesen azért vagyunk, hogy betegség és baleset esetén segítsünk, de mi tudjuk a legjobban, hogy a megelőzés sokkal fontosabb, mint a kezelés.