Tárhely bérlés egy jó honlapért egy megbízható helyen

Tárhely bérlés egy jó honlapért egy megbízható helyen

A kórházban sokféle emberrel találkozom. Mindenki más miatt van ott, mindenkinek mások a tervei. Mindenki máshogyan viseli a betegségét, de egyre többször szokott felmerülni az az ötlet a betegek körében, hogy blogot írjanak, vagy honlapot készítsenek, ahol a betegségükkel kapcsolatos dolgokat lehet megosztani egymással.

Sokan vannak, akiknek valóban nagy segítség, ha anonim módon írhatnak a betegségükről, a végig járt útjukról, a nehezebb és a kevésbé nehéz időszakokról. Sokaknak segít feldolgozni a betegséget, illetve, ha olyan típusú honlapot készítenek, akkor akár meg is tudják osztani egymással, hogy kinek mi segített.

Szerintem ezek nagyszerű kezdeményezések, mert sokan vannak olyan emberek, akiknek egy-egy ilyen honlap valóban segítséget nyújthat.

Amikor honlapos kérdésekkel fordulnak hozzám, gondolkodás nélkül a https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ oldalra irányítom őket.

Nem szoktam erről beszélni, de nekem is itt van tárhelyem, hiszen egy honlap működtetéséhez gyakran több szükséges, mint egy otthoni laptop. A rackforest nagyon megbízhat és jó minőségű eszközökkel dolgozik. Rugalmasan kezelik a fogyasztói igényeket, több fajta csomagból, előfizetésből lehet választani náluk, így tényleg mindenki megtalálja azt, amit keres.

Egészen felhasználóbarát felületekkel dolgoznak, így valóban mindenki el tud boldogulni a honlapok és a webtárhelyek világában. Az egyes csomagokhoz korlátlan e-mail funkció is jár, amit kifejezetten szeretek, mert nekem mindig tele volt az ingyenes email fiókom, ezzel már nem kell többet szenvednem, nem kell minden levelet törölni, amint beérkezik, mert nincs hely és nem fog beérkezni a többi. A korlátlan email tárhelynek ez az előnye.

A legalapvetőbb, 3800 Ft-os havidíjba kerülő csomaghoz is akár 5 db domain is csatlakoztatható, ami mindenképpen nagyon jó. Az 1 GB tárhely annyira nem nagy, ami ebben a csomagban van, de a következő, 4 GB tárhelyet magába foglaló csomag sem sokkal drágább, így megéri azt megvenni, ha valaki ebben gondolkozik. Értelemszerűen ehhez több domain is csatlakoztatható.

A https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ oldalon meg lehet nézni a pontos csomagokat, nagyon sok van és mindegyik nagyon jó ár-érték arányban, mind más igényeket elégítenek ki.

A csomagok közt valós különbségek vannak, nem fél és 1 GB-okkal szórakoznak, hanem tényleg jelentősen megnövelt tárhelyeket kínálnak az eggyel drágább verziók.

Én nagyon szeretem ezt a kiszolgálót, mert sosem volt velük gondom, mindig minden működött pontosan és precízen, ahogyan az elvárható egy tárhely bérlésekor.

Sokan nem tudják a zavartalan működést biztosítani, de a rackforestnél ez eddig, amióta velük kapcsolatban állok, még sosem jelentett problémát.

Remélem sokan kedvet kapnak a honlap készítéshez, hiszen nem is olyan bonyolult, mint ahogyan azt mindenki gondolja. Én sem vagyok egy nagy számítógépes zseni, mégis megy, és én is a rackforest-nél bérelek.