Ha kifogy a tintapatron a rendelőben…

Ha kifogy a tintapatron a rendelőben…

Az egészségügyi dolgozók csapata nem csak az orvosokból, sebészekből, laborosokból, ápolókból, asszisztensekből, és mentősökből áll. Mint minden más intézményben, vannak takarítók, karbantartók, recepciósok, és olyanok, akik azért felelnek, hogy minden a legnagyobb rendben történjen. A különböző osztályokon az osztályvezetők mellett minden kórházban van egy igazgató, és mint minden igazgatónak, kell neki egy titkárnő is, aki az adminisztratív feladatokat végzi.

Minden vizsgálat végén kapunk egy leletet, benne a diagnózissal, és pontos leírással az aktuális egészségügyi állapotunkról, illetve az ajánlott kezelési módról, és a szükséges további vizsgálatokról. A vizsgált terület részletes elemzése szervről-szervre történik, amit az orvos asszisztense rögzít diktálás alapján. Ezt ott helyben ki is nyomtatják. Ha belegondolunk, ez rengeteg papírt emészt fel; egy rendelési idő alatt, egy adott orvosnál naponta több száz beteg is látogatást tehet, ami páciensenként minimum két oldalt jelent. Lelet nélkül az orvos nem engedheti el a megvizsgált egyént, muszáj, hogy nyoma legyen annak, amit felfedezett; akár mindent rendben talált, akár észrevett valami rendelleneset.

Abban az esetben, hogyha az orvos valamelyik munkaeszköze nem működik, mihamarabb pótolni kell azt. A gépe rendszeresen karban kell hogy legyen tartva, a nyomtatót is ellenőrizni kell; van-e benne elég papír, és elengedő mennyiségű tinta. A tintapatron rendelés nem az orvosok, és nem is az asszisztensek feladata. Egy meghibásodás nem lassíthatja az ellátást, azonban ha ezek a gépek nem működnek, nem rendelhetnek az orvosok, mert nincs ami rögzítené a szükséges adatokat. Az ilyen esetek elkerülése végett muszáj mindenből lennie vész esetére tartalékban.

A nyomtatóalkatrészek hiánya nem akadályozhatja meg a hatékony munkafolyamatot; minden cég, és vállalat irodai részlegén elengedhetetlen kellékei a mindennapi életnek mind a tintapatron, a toner, a dob, a papír. A nyomtatoalkatresz.hu ingyenes kiszállítást biztosít tintapatron rendelés esetén is, illetve egyéb kedvezményekkel, akciós árakkal várja vásárlóit. A cég festékszalagokat, papírt, és egyéb lézerkellékeket is árul, és a honlapjukat rendkívül könnyen átlátható és használható kezelési felület és keresőrendszer jellemzi. Az oldalon lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, viszont a regisztráció előnye, hogy lehetővé teszi számos kényelmi szolgáltatás elérését, mint például a korábbi rendelések nyomonkövetése, vevőegyenleg és számlák figyelemmel kísérése. A rendelés menete is vásárlóbarát; a folyamat legvégén még ellenőrizhetőek a megrendelt termékek, árak, mennyiségek. Megadható továbbá a választani kívánt fizetési mód, a megjegyzés mezőbe pedig egyéb fontos információ kerülhet, melyre nincs máshol dedikált hely. A megrendelést követően, rögtön, automatikusan visszaigazoljuk azt.
A kiszállítással kapcsolatos tájékoztató is igen precízen leírva olvasható a honlapon, a termék neve mellett a listázásokban és az adatlapon háromféle ikonnal jelölik annak elérhetőségét. A zöld pipa azt jelenti, hogy hogyha a rendelés munkanapokon 12:00 – ig beérkezik, a kiszállítás a következő munkanapon 8:00 és 17:00 óra között fog történni. A napon belüli időpontról (3 órás intervallum pl. 10-13:00 között) a szállítás napján, e-mailen küld a GLS információt, mely tartalmazza a terméket kiszállító sofőr telefonszámát is. A ciánkék pipa a termék általában 1-4 munkanapon belüli kiszállításra utal. Ez természetesen változhat, így ilyen termék rendelése esetén a lehető legrövidebb időn belül visszaigazoljuk a pontos szállítási dátumot. Végül abban az esetben, ha narancssárga homokóra látható, az azt jelenti, hogy szintén a lehető legrövidebb időn belül igyekszik a cég visszajelezni. Fontos, hogy sok helyzetben ezeket a termékeket is egy napon belül tudják szállítani, tehát mindenképpen érdemes érdeklődni. Amennyiben egy adott termék elérhetősége véletlenül hibásan jelenik meg, esetleg nem frissül, a rendelést követően erről e-mailen, vagy telefonon tájékoztatást adnak. A kiszállítások reggel 8:00 és délután 17:00 óra között történnek futárszolgálat segítségével. Hogyha ettől eltérő szállítási időre van szükség, ezt jelzik a futárszolgálat felé, akik nem kötelesek ezt a kérést figyelembe venni, azonban rendszerint megpróbálnak annak eleget tenni.
Ha tintapatron rendelés, akkor nyomtatoalkatresz.hu!