Szülésznő, aki az esküvői videók nézegetése után megtalálta a szerelmet

Szülésznő, aki az esküvői videók nézegetése után megtalálta a szerelmet

Egy kórházban vagyok, szülésznőként dolgozom és így rengeteg anyukával, gyermekkel és családdal van dolgom.

Eleinte csak a munka érdekelt, de aztán egy délután ráakadtam megható és romantikus esküvői videókra a neten és ott tudtam, hogy a munka nem elégíti ki teljesen az igényeimet, most már valami többre is vágyom.

Szerelemre.

Imámat meghallották az égiek és pár héttel később be is lépett egy új ember az életembe, aki azóta a férjem.

Izgalmas és érdekes egy időszak volt az életemen, illetve mindkettőnk életében , a férjemében és az enyémben is egyaránt.

Amikor már 4 év együttlét után megkérte a kezemet, akkor én nagyon nagy lázban égtem az egésztől, főleg a szervezéstől, ruha meg helyszín kiválasztásától és még sorolhatnám.

Sok döntést kellett meghoznom, de egy dologban biztos voltam, mégpedig abban, hogy szeretnék én is egy saját esküvői videót.

Felidéztem magamban az esküvői videókat, amiket a párom megismerése előtt pár héttel nézegettem és elképzeltem azt is, hogy milyen lesz majd a sajátunk.

Fel is kértünk egy szakmabelit, hozzáértőt, aki természetesen profiként végezte el a munkáját.

Megörökítette számunkra a nagy napot.

A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról.

Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk.

Itt például volt rajtam kesztyű meg kórházi maszk és a férjem meg egy hatalmas injekciót tartott a kezében.

Eléggé vicces volt, de orvosok vagyunk és egy kórházban találkoztunk először, mondanom sem kell nem a legromantikusabb helyszín, de nem az a lényeg, hogy hol, hanem, hogy kivel voltam.

Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is.

Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.

Remélem, hogy a közeljövőben viszont nem, mint szülész fogok a kórházban tartózkodni, hanem mint egy igazi anyuka.

Nagyon izgatott vagyok és kíváncsian várom azt, hogy mit rejtegethet még kettőnknek a jövő.

Addig is kiélvezem a mindennapjaimat egy olyan munkahelyen, amit nagyon szeretek, szabadidőmben pedig már a saját esküvői videómat nézhetem meg újra meg újra, amiben a saját filmem egyik főszereplőjeként veszek részt.

Csodálatos nap volt!

esküvői videók