Ápolónő, fodrász, anyuka. Na, mi bennük a közös?

Ápolónő, fodrász, anyuka. Na, mi bennük a közös?

Legjobb barátnőm ápolónőként dolgozik egy kórház ortopédiai osztályán. Személyisége is nagyon illik a szakmájához, mindig kedves, segítőkész és még akkor is tud mosolyogni, amikor már a harmadik éjszakás műszakot tolja zsinórban. Nem kell ahhoz az egészségügyben dolgozni, hogy tudjuk, milyen nehéz, embert próbáló szakma ez. Sokszor nem is értem, ő is hogyan bírja így a rengeteg strapát. Elmondása szerint nyilván hozzáállás kérdése is, meg persze neki is megvannak a bevált módszerei, trükkjei, amelyekkel jól bírja a talpalást. Például, csak egyetlen márkájú klumpában vagy papucsban hajlandó dolgozni, ez nagyon bevált neki az idők során.

Kíváncsian kérdeztem, hogy melyik ez a márka, mert én ugyan irodai munkát végzek, de az otthoni teendők végzése közben, amikor két kisgyerek után is rohangálni kell, bizony előfordul, hogy megfájdul az én derekam és talpam is. Elmesélte, hogy ez a típusú klumpa a Batz, amihez ő már hosszú évek óta ragaszkodik és nem is igazán hajlandó mást viselni munka közben. Van egy fodrász ismerőse, ő is rengeteget áll munka közben és tőle kapta a tippet annak idején.

Láttam, hogy tényleg őszintén elégedett ezzel a márkával, így rákerestem én is, így találtam meg a cipomarket.hu webáruházat. Örömmel láttam, hogy nem csak klumpák, de papucsok és cipők is szép számmal sorakoznak a Batz márka választékban.  Néhány cipő véleményem szerint inkább az idősebb korosztály stílusába illik bele, de bőven találtam szép számmal fiatalosabb darabokat is. Nekem is nagyon fontos, hogy kényelmes legyen a lábbeli és hogy úgy tudjak tenni-venni benne, mintha rajtam sem lenne.

Azért is lettek számomra nagyon szimpatikusak ezek a modellek, mert valódi bőrből, kézzel, a legnagyobb gondossággal készültek. Nemcsak zárt tetejű klumpák, hanem nyitott tetejű papucsok is vannak a választékban, ezek tépőzárral, vagy csatokkal állíthatóak a kívánt méretűre.  A talpak anatómiai kialakításúak, és a legtöbb modell cserélhető talpbetéttel van ellátva, ezzel is hosszabbodik a használat élettartama. A talpbetétek teteje velúrbőrből van, ez természetes és higiénikus megoldás. Én elsősorban otthoni használtra kerestem magamnak papucsot, olyat, ami strapabíró, tartós, de egyben kényelmes is, amiben könnyedén tudok térülni-fordulni a lakásban, miközben a házimunkát végzem, vagy a gyerekekkel vagyok elfoglalva.

Szeretem a vidámabb színeket, így egy zárt tetejű piros klumpa tetszett meg elsőre a legjobban. A képek a termékről magukért beszéltek, egy minőségi, igényes, szép darab benyomását keltették, korrekt, elérhető áron. A kiválasztott klumpa valódi bőrből készült. Anatómiai, cserélhető talpbetéttel van ellátva. Láttam, hogy van a méretemben így be is tettem egy párat a kosárba. Szétnéztem még a webáruház kínálatában, és láttam, hogy nemcsak klumpákból és papucsokból, de bakancsokból, szandálokból, edzőcipőkből is nagyon széles a választék.

Mindkét gyereknek esedékes volt lassan a cipővásárlás, így megnézegettem a gyerekeknek kínált kollekciót is. Hatalmas mértékű, 60-70%-os kiárusításba botlottam, nagyon szuper áron találtam kisfiamnak edzőcipőt, lányomnak szandált. Már persze ők is abban a korban vannak, hogy nem vesznek csak úgy fel akármit és nem igazán lehet nélkülük semmilyen ruhaneműt vagy cipőt vásárolni, így kikértem azért a véleményüket, hogy hogy tetszik a kiszemelt darab. Az ő ízlésüknek is minden tekintetben megfelelő volt a kínálat, és a kislányom még ki is könyörgött magának egy másik pár rózsaszín tornacipőt is. Tovább böngészve a választékot láttam, hogy itt nemcsak cipőket lehet ám kapni, vannak táskák, övek, és pénztárcák is.

Összességében nagyon tetszett nekem a cipomarket.hu. Nemcsak azért, mert könnyedén megtaláltam azt a Batz klumpát amit otthoni használatra kerestem, hanem mert sok más minőségi, lábbelit is tartanak. Ezek mind praktikusak, tartósak és persze kényelmesek. A család bármely tagja találhat magának megfelelő lábbelit. Könnyen kezelhető, esztétikus a webshop felülete, egyszerűen, és gyorsan lebonyolítható a vásárlás. A futár hamar megérkezett az új lábbelikkel, nagyon kellemes meglepetés volt belebújni az új szép piros Batz klumpámba.

Én ugyan sem fodrász, sem ápolónő nem vagyok, de én sem cserélném le semmire az otthoni kényelmes klumpámat, amikor anya-üzemmódra váltok.