Gyógyászti segédeszköz webshop a barátom új vállalkozása

Gyógyászti segédeszköz webshop a barátom új vállalkozása

Egy ismerősöm nem is olyan régen gyógyászati segédeszköz online boltot indított nagy örömünkre. Mármint, nyilván nem az az öröm, hogy egyáltalán ilyenre szükség van, hanem azért örülünk neki, mert az édesapám mozgássérült, és nagyon nehéz neki beszerezni a különböző kellékeket és eszközöket, amire neki szüksége van. Persze vannak más ilyen boltok is, de valahogy az ember nagyobb bizalommal van egy ismerős iránt, mint ha egy vadidegenről van szó, főleg ebben az esetben. Ugyan is egy mozgásképtelen ember életét ma már nagyon sok minden megkönnyítheti, de erről sok estben nincs is tudomása senkinek, hiszen a közkórházakban sajnos a túlterheltség miatt az orvosoknak nem mindig van idejük a pontos tájékoztatásra.

A barátom felhívott, mikor ezt az üzletet elindította, és elmondta, mit tervez, mit szeretne. Felvázolta, hogy milyen lehetőségek lesznek, sőt, a webshop készítés után is azonnal hívott, és én voltam ez első, aki letesztelhette. Szuper kontrollközönség voltam neki, mint abszolút érintett a témában, és már az első webshopban történt látogatásom során egy elég komoly mennyiségű rendelést tudtam összehozni. Nagyon sok érdekes és hasznos dolgot találtam, amiről azt gondoltam, apának hasznára lehet, de korábban még csak nem is hallottam róla.

Érdekes, hogy a mai információs világban, egy ismerősnek kell tájékoztatnia róla, hogy mik a lehetőségek ezen a fronton, és ah ő nincsen, talán sosem kerülnek a szemünk elé olyan dolgok, amiket ma már nélkülözhetetlennek gondolunk.

Az apám már 15 éve szenved ebben a betegségben, de mivel abszolút gyógyíthatatlan, sok reménnyel és segítséggel nem láttak el minket, tulajdonképpen, mindenhol csak annyit tudtak adni útravalóul, hogy örüljünk, amíg együtt lehetünk, de reményeket ne tápláljunk se magunkban, se benne, mert nincs értelme.

Mára már realizálódott bennünk a helyzet, és tudjuk, mire hogy gondoljunk, vagy hogy álljunk hozzá a dolgokhoz, és ha bár abban nem reménykedhetünk, hogy valaha egészséges lehet, abban még bízhatunk, hogy könnyebbek lehetnek a hétköznapok ezekkel az új eszközökkel. Már az is segít, ha van valami kicsi fényfolt az alagút végén, vagy közepén ebben a helyzetben, akkor is, ha tudjuk, sosem kerülünk majd a tűző napra az árnyékból.

Szóval ebből a webshopból vásároljuk az eszközöket, és javaslom, hogy aki hasonló cipőben jár, nézzen szét szintén, hátha talál valamit, ami megkönnyíti a hétköznapokat. Sok minden van, amiről még igazán én sem tudom, hogy micsoda, de a barátomat bármikor fel lehet hívni, ha segítségre van szükség a termékismertetésben, ő szeretettel várja mindig, minden körülmények között a hívásokat. Mert ő az az ember, aki nem csak az üzleti érdeket látja az új vállalkozásában, de szánt szándékkal olyan bizniszbe kezdett, amivel másoknak segíthet, és ő ezt teljesen komolyan így is gondolja. Bár csak több ilyen ember lenne, akiknek a társadalmi felelősségvállalás nem csak egy szépen csengő eszme, hanem egy megvalósítandó feladat is egyben.

Hogy mi vár ránk a jövőben, se közel, se távol, sosem tudhatjuk, viselkedjünk úgy a bajbajutottakkal, ahogyan szeretnénk, hogy velünk is viselkedjenek egy hasonló, vagy ugyan ilyen helyzetben.