Innen választottam a legjobb barátnőmnek táskát ajándékba

Innen választottam a legjobb barátnőmnek táskát ajándékba

Legjobb barátnőm egy kórházban dolgozik ápolónőként. Sokat műszakol, de valahogy sohasem fáradt, mindig jókedvű és kedves. A személyisége maximálisan illik a szakmájához. Egyébként egy kertiparti alkalmával ismerkedtünk meg anno, melyre mindketten hivatalosak voltunk, még évekkel ezelőtt. Nagyon megszerettük egymást és az idők során a legjobb barátnők lettünk.

Amikor nem kell dolgoznia és én is ráérek, sokszor jön át hozzánk a gyerekeivel. Családjaink rendre részt vesznek közös programokon is. Éppen közeledett a negyvenedik szülinapja, amikor is összefogtunk a férjével, hogy meglepetés bulit szervezzünk neki. Mindenben a párja segítségére voltunk, de igaziból nem is nagyon volt rá szükség, hiszen biztos kézben tartotta a dolgokat.

Egyedül ajándék kérdésben volt bizonytalan ezért rám is bízta ezt a rendkívül fontos feladatot. Én nagyon örültem ennek, mert már előre tudtam, hogy hol fogok ajándékokat illetően körülnézni. Mint a legtöbb hölgynek, természetesen barátnőmnek is gyengéi a ruhák, cipők, kozmetikumok, táskák és pénztárcák.

Még régebben ő mutatta meg nekem az Anekke márkát, egy táskawebshopban, ami nem volt más, mint az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Több darabja is volt már ebből a márkából, gyűjtötte is ezeket. Ezért úgy döntöttem, meglepem egy újabb Anekke táskával és természetesen hozzáillő pénztárcával.

Az Anna Táska táskawebshopban egyébként az Anekke mellett olyan híres márkák is megtalálhatóak, mint a Tamaris, Bugatti vagy éppen a Jana. Az összes ott fellelhető márkára jellemző, hogy tartós, minőségi darabokat sorakoztatnak fel. Stílusosak és sokszínűek és ebben a webshopban nagyon kedvező árakon lehet hozzájuk jutni.

Általában 5-10%-os, de akár 20%-os kedvezményekkel is várják a vásárlókat. Ha regisztrálunk megrendelésünk leadása előtt, akkor részt vehetünk egy úgynevezett hűségprogramban is. Ez azt jelenti, hogy az akción kívüli termékek bruttó árának 5%-a, az akciós termékek bruttó árának 3%-a hűségpont ként kerül jóváírásra az arra elkülönített „számlánkon”. Ezeket a pontokat a következő vásárlások alkalmával be lehet váltani. A pontokat gyűjteni is lehet, egyedül arra kell figyelni, hogy a jóváírástól számított 180 napon belül használjuk el, különben elvesznek.

Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség én is rögtön éltem vele, amikor először jártam az Anna Táska táskawebáruházban. Megéri rászánni a regisztrációra azt a kis időt, tényleg csak egy pár kattintás és sokat spórolhatunk vele.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!

A webshop küllemre is nagyon tetszik, szépek a pasztellszínek, a betűtípusok is illenek az összképbe. Rengeteg termék van, mégsem zsúfolt az összhatás. Minden termékről találunk képeket és leírást is, melyek részletesek és alaposak.

Barátnőmnek ajándékot keresve én ezúttal az Anekke menüpontra kattintottam, és a sejtésem beigazolódott, több oldalnyi találatot dobott fel a webáruház. Válltáskák, testtáskák, hátitáskák és kézitáskák is voltak a kínálatban, szebbnél szebb darabok. Örömmel láttam, hogy várakozásomnak megfelelően pénztárcákat is árusít a webshop.

A választásom egy barna kézitáskára esett, melyhez találtam illő pénztárcát is. Már előre örültem, hogy milyen nagy meglepetést fogunk ezzel a szép ajándékkal szerezni. Megrendeltem hát a kiválasztott termékeket, bár még volt 1-2 hét a nagy napig, biztosra akartam menni, hogy az ajándék kérdése megoldódott.

A csomagot munkahelyemre kértem GLS futárszolgálattal és azt terveztem egy ideig bent is fogom tartani az irodában. Amikor megérkezett a csomag izgatottan nyitottam ki, annyira, hogy akár az én szülinapi ajándékom is lehetett volna. A táska és a pénztárca csodás volt.

Mint utólag, pár hét utána bulin is kiderült, nemcsak én találtam annak. Barátnőm szerint ez volt a legeslegszebb szülinapi ajándék. Azóta is ezt vallom és mindenkinek csakis ajánlani tudom: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!