A legjobb kórházi időtöltés: akciós újságok lapozgatása

A legjobb kórházi időtöltés: akciós újságok lapozgatása

Pár hete látogatóban voltam egy barátnőmnél a kórházban. Szerencsére nem volt nagy baj, de szegénynek több műtéten kellett átesnie, ezért a kórházban eltöltött idő ennek megfelelően igencsak hosszúra sikeredett.

Ráadásul egy költözés kellős közepén tartott, ami még egy kicsit tovább is bonyolította a helyzetet.

Mielőtt elmentem volna hozzá, hogy meglátogassam, elmentem egy bevásárlóközpontba, és onnan elküldtem neki a pepco újság online verzióját, hogy nézze meg és válasszon valamit.

Nem válaszolt, gondoltam azért, mert neki sosem kell semmi, még ha ő a beteg, akkor is ő ad és segít.

De ez nem tántorított el, mert én is átlapozgattam azt a pepco újságot az akcióleső oldalán, és kiválasztottam neki három szép és vidám mintázatú pizsamát, hogy egy kicsit vidámabb legyen a hangulata. Kinéztem még egy kis kosárkát is, gondoltam, majd teszek bele egy kis édességet, hogy a kórházban is legyen neki egy édességes fiókja.

Az ajándékokkal szépen bebattyogtam a kórházba, és arra értem be, hogy nagyon nyomkodja a telefonját. Akkor kezdte el nézni az akciós pepco újságot, amit elküldtem neki és nagyon sajnálta, hogy éppen aludt, mert akkor vetetett volna velem egy párnahuzatot és egy párnát is, meg úgy nagyjából mindent felsorolt, amit a költözés során egyszer már kiszelektált, mert újra lenne szüksége.

Az ajándékoknak örült egyébként, különösen a kis kosárnak.

Többször is bementem hozzá a kórházba és minden alkalommal kitalált valamit, hogy mit vegyek meg. Semmi extra dolgot nem kért, de a dolog gyanús lett nekem, amikor egyszer csak azzal hívott fel, hogy másnap reggel első dolgom legyen elszaladni az egyik cipőüzletbe és vegyek meg neki egy cipőt, mert holnap vége az akciónak.

Jó barát vagyok, úgyhogy megvettem és be is vittem neki, de muszáj voltam megkérdezni, hogy honnan.

Kiderült, hogy én vagyok a helyzet megteremtője, mert amikor elküldtem neki azt a bizonyos pepco újságot, akkor ő felfedező útra indult az akcioleso.hu oldalán, mivel mást nagyon nem tudott csinálni.

Felfedezte, hogy az akciós reklámújságok kategóriák szerint is fel vannak sorolva, ami neki kifejezetten jól jött, mert talált lakberendezési/otthon kategóriát, és így képzeletben be is tudta rendezni az új lakást.

Regisztrált is az oldalra, hogy elmenthesse az újságokat, nehogy szem elől tévessze azokat. De felkészített, hogy van egy pár dolog, amit megint csak nekem kellene beszereznem, mert ő még kórházban lesz. Amikor megjegyeztem, hogy szerintem ráér és jobb lenne, ha mégiscsak ő venné meg, mert az a biztos, akkor azt válaszolta, hogy ha nem küldtem volna neki egy akciós újságokkal teli oldalt, akkor most nekem is kevesebb dolgom lenne.

A kegyelemdöfést – nekem – az adta meg, amikor észrevette, hogy nem ám csak akciók vannak ezen a honlapon, hanem különböző kuponok is. Azok közül is kiválasztott magának legalább tíz darabot, és teljesen odavolt attól, hogy ez a legjobb gyűjtőhelye az akcióknak. És ha korábban tudott volna az oldal létezéséről, akkor mennyi pénzt megspórolhatott volna, mert ez irányította volna a vásárlásait.

Igazából örültem annak, hogy legalább le tudja foglalni magát, de a helyzet az, hogy kicsit vásárlásmániás az én drága barátnőm, ezért nem biztos, hogy annyira jó, hogy így belelendült. De legalábbis nem egy olyan honlapot kellett volna, hogy mutassak neki, amin ilyen sok üzlet akciós újságai megtalálhatóak.

pepco újság