Harkány wellness, nyár, pihenés, Villány, szabadság

Harkány wellness, nyár, pihenés, Villány, szabadság

Számos betegségre az a legjobb megoldás, ha az sem hagyjuk, hogy kialakuljon. Sajnos kis hazánkban nincsen nagy kultúrája a megelőzésnek, ezért nagyon sokszor csak a betegségek kialakulása után kezdjük el kúrálni magunkat. Ez sajnos nem a legjobb megoldás. Nagyon sokszor, bizonyos betegségek piramis rendszerként, vagy dominóelvként haladva veszik át az egészséges testen az uralmat. Minden egy kisebb elváltozással kezdődik, vagy a stressz okozta nem megfelelő élettani viselkedéssel és ezek a folyamatok egymást gerjesztve hatnak az ember egészségére. Pedig a legtöbb ilyen betegség elkerülhető lenne például a rendszeres pihenéssel és kikapcsolódással. Manapság már abszolút megfizethető áron is el tudunk menni csodálatos és pihentető, relaxáló helyekre. Így a Harkány wellness is mindenki számára elérhetővé válhat.

Harkány és környéke gyakorlatilag minden korosztály számára tökéletes, de az a szálloda pedig különösképpen ajánlható bárki számára, ahova én küldeni szoktam a betegeimet, annak érdekében, hogy regenerálódjanak, vagy még a komolyabb betegség kialakulása előtt visszaszorítsák a legyengült szervezetben előfurakodó kórokozókat. Harkány wellness központjában található ez szálló, gyakorlatilag három lépésre a gyógyvizes fürdőtől.

Harkány wellness az egészséges testért és lélekért

Azért írtam azt, hogy ezt a szállodát különösen ajánlom mindenkinek, mert az ő, hogy úgy mondjam repertoárjukban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő programot. Sok betegemnek okoz problémát, hogy ha csupán egy velős kikapcsolódásra vágyik, hogy nem tudja hova tegye a gyermekeit. Na, itt ezzel sem lesz problémája, hiszen a szálloda animátorai számos programmal készülnek a kisebbek számára.

Másoknak a háziállatainkkal akadnak problémáik, de ide kisebb és nagyon testű állatokat is el lehet hozni, természetesen a józan ész határain belül, de az én pácienseim között, senkinek sincsen otthon házi zsiráfja…

Mivel gyönyörű a környék, rengeteg programlehetőséggel, és a hotel közös területei is alkalmassá teszik rá, ezért ajánlani szoktam nagyobb társaságoknak is, hiszen a közös kikapcsolódás olyan endorfinokat termel, aminek köszönhetően a gyógyulás, vagy a megelőzés még hatékonyabb lesz.

Ha azonban valaki romantikus feltöltődésre vágyik, ők is nagy bizalommal térhetnek be ide, garantáltan meg fognak oldódni egészségügyi és párkapcsolati problémáik is. Hiszen az egészséges testhez elengedhetetlen az egészséges lélek és szellem is. És ez a hotel fizikailag és spirituálisan is segít abban, hogy egy egészségesebb és gazdagabb emberként térhessen innen haza.